Hermes Birkin laukku

Hermes on ehkä legendaarisin Ranskan brändi tavalla. Historia tässä talossa alkoi vuonna 1880 Pariisissa. Hermes on brändi, joka on tunnettu kaikille, joilla silmä tarroja ja jopa enemmän muodikkaasti apaattinen ihmiset maailmassa ovat todennäköisesti kuullut nimeä vähintään kerran tai kahdesti.

Hermes-birkin-with-twilly

Hermes Birkin käsilaukut ovat käsin rakennettu erittäin kokenut käsityöläiset, yksi tärkeimmistä tekijöistä, joka edesauttaa korkea hinta kaiken Hermes käsilaukkuja. Tuotanto kunkin pussin voi kestää jopa 48 tuntia työtä, joka merkitsee viikon työn. Birkin laukut ovat erityisen vaikea saada, minkä vuoksi myös ne ihmiset, jotka haluavat ostaa uuden asetetaan levylle odottamaan luetteloita. On ainakin kaksi vuotta jonotuslista joku saada melko pieni käsiinsä yhden näistä käsilaukkuja. Useat käytetty Birkin pussit myydään niiden vähittäismyyntihinta ja jopa korkeampi, koska ne ovat niin vaikea löytää.

Hermes pussit on yleensä hinnat, jotka vaihtelevat noin 6000 dollaria yli 100000 dollaria, riippuen käytetyistä materiaaleista. Eksoottisia eläinten nahat, kuten SUISTOKROKOTIILI, nostaa hintaa huomattavasti, samoin kuin mikä tahansa koristeita laitteiston (esimerkiksi krokotiili Birkin kanssa noin 10 karaattia timantteja myydään huutokaupassa 120,000 dollaria). Hermes Birkin pussit, jotka saatetaan huutokauppa voidaan saavuttaa usein käsittämättömiä hintoja. Yhdessä tapauksessa eräs harvinainen malli Hermes Birkin laukku on myyty huutokaupassa noin 65,000 dollaria.

Hermes Birkin pussit erittäin kysyttyjä statussymboli, jopa kuuluisuuksia kuten Victoria Beckham, joka on kokoelma niistä. Birkin laukut Hermes on saatavana useita eri värejä, kuten pinkki, sävy sininen, oranssi, valkoinen ja musta.

Hermes on aina ollut kyse huippuosaamista ja ylellisyyttä sen tuotteista. Kuten edellä todettiin, Hermes käsilaukut kestää viikkoja valmistetaan, ja lopputuote on todella jotain, kukaan nainen voi ottaa hänen silmänsä pois. Korkea hinta Hermes käsilaukut ovat paljolti hienot materiaalit, joita käytetään, kuten krokotiili, strutsi, lisko ja vasikka. Birkin käsilaukut ovat myös huippuluokkaa nahkaa, joka auttaa antamaan sille klassinen touch. Pussi on nimetty kuuluisa brittiläinen näyttelijä ja laulaja Jane Birkin, joka on myös yksi tärkeimmistä syistä menestyksen takana tämän merkin.

Hermes Birkin pussit ovat ehkä yksi harvoista kohteita nykyiset muotialalla joka ei alene arvo. Hinta nämä pussit voi itse myydä enemmän kuin sen alkuperäiseen arvoonsa, riippuen harvinaisuus pussin mallin. Tämän seurauksena, ostaa yksi näistä laukkuja on enemmän kuin muodin; se on myös investointi, koska se voi kasvaa arvoon yli tulevina vuosina.

Posted under Laura elämäntapa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *