6 askelmaa pukeutua vintage tyyliin muoti

embedded_Strawberry_Koi_blog

1. Mene ulos ja ostoksia! Nykyään, jotta pukeutua vintage tyylejä, sinun ei enää tarvitse sukeltaa mummon kaapissa, tai mene lähimpään kirpputorilta. Nykyään säästäväisyys kaupat ovat hyvin tietoisia suositun vaatimukset vuosikerta. Emme varmasti voi hakata meidän high street etsiä suosittu vintage tyyliin muoti.

2. Etsi itse vintage mekko. Yksi asia, joka on ominainen tapa naiset käytetty pukeutua on, ne oli aina mekko. Satoi tai paistoi, naiset aiemmin olivat aina huoliteltu, jossa kauniisti leikattu mekko. Millainen mekko meidän pitäisi valita hyväksyä aikaisemmin? Neuvoisin sinua valitsemaan aikakauteen, joka erityisesti miellyttää sinua. 30s ovat naisille, jotka omaksua heidän käyriä, 40s joku melko pieni ja gamine, 50s ja iloinen ja valoisa, 60 on aikakauden joku, joka on rohkea ja 70 joku, joka on hieman villi lapsi.

3. No, katsotaanpa, millaisia ​​valintoja voimme pelata. Kuvittele itsesi yllään floaty maxi mekko kukka rengas hiukset, tämä tekisi sinulle täydellisen boheemi villi lapsi. 60s pieni minimekko vuonna koralli väri, olisi todella cool girlie nainen sinulle, joka vain haluaa osoittaa pois hänen jalkansa! Jos rakastat hieman draamaa ja väriä, 50s asennettu-liivi mekko iso hame olisi ihanteellinen sinulle. Joku, jotka haluaisivat parantaa petite luku, asennettu kynä mekko silmiä hivelevä vihreä sopisi laskun. Entä yrittää kultainen bias leikattu numero seksikäs 30s Vixen sinussa?

4. nykyaikaistaa ulkoasua, joukkueen mekko joidenkin leggingsit tai värikkäitä sukkahousut. Tämä olisi avain antaa ilmeen puhtaan päivityksen. Casual leggingsit näyttää sinulla käytännöllinen puoli, joka auttaa järjestämään elämäsi. Hauskaa värillinen sukkahousut olisi siistiä vaihtoehto kirkastaa asuja.

5. Mitä vaihtoehtoja kengät voisi asu toiselle tasolle? Sanoisin, että jotkut foorumi saappaat mod-tyyliin minimekko olisi juuri täydellinen. Jotkut köynnös kengät olisi täysin makea 30s tyyli pitkä mekko tai 50s swing mekko. Ne ovat mukavia, ja lisäsi alustan antaisi sinulle ylimääräistä wow! tekijä tai korkeutta että tarvitset.

6. Täydellinen make up olisi eyeliner leffa ja Crimson punainen huulipuna. Tämä on hämmästyttävä yhdistelmä kaikille, jotka haluavat hohdokas tyyliin.

Posted under Laura elämäntapa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *